שאלה: על טיפול שיקום למנותחי ברך

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

20/06/2010 | 09:58 | מאת: זורי חסן

שמעתי כבר מספר פעמיים שבטיפול שיקום אחרי ניתוחי ברך ממליצים על תרגיל של ישיבה על כסא והרמת הרגל קדימה למצב ישר עד כמה שיכולים.מה ההגיון בתרגילים כאלה כי הברך היא מיפרק ולא שריר שצריך לתרגל אותו

שלום- לתרגיל שאתה מתאר יש מספר מטרות שהעיקרית שבהן היא לחזק את שרירי פושטי הירך: כי במקרה של חולשת ברכיים בגלל ניתוח , פציעה , חולשה - שרירים אלה אמורים לגבות את פעולת הברכיים במנח עמידה ובתנועה. בברכה- גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה