לימודי צ'י קונג - נפתחת ההרשמה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

21/04/2010 | 10:01 | מאת: אביטל אהרוני

במכללת וינגייט נפתחת ההרשמה למגמה להכשרת מורים לצ'י קונג טיפולי בניהולו של סיני הראל ובעזרתי האדיבה. מזמינה אתכם ליצור קשר כדי לקבל מידע ולהגיע לימים הפתוחים שלנו וכן לשיעורי המגמה המתקיימים עד סוף השנה.

22/04/2010 | 09:29 | מאת: שיר

שלום . האם אני יכולה לבוא לצפות בשיעור צ'י קונג של סיני כמו שכתבת? האם אני יכול לפנות למירי אהרוני מווינגייט? שנה שעברה הייתי איתה בקשר טלפוני התעניינתי לגבי הרשמה אך נאמר לי שאני לא יכולה לצפות בשיעור הדגמה האם יש לכם פורום משלכם ששם אקבל פרטים נוספים? אשמח אם תמסרי לי פרטים נוספים תודה שיר

23/04/2010 | 06:31 | מאת: אביטל אהרוני

שלום שיר אכן, בעבר לא נהגנו לאפשר צפייה בשיעורים בשל היותם מאוד סדנאיים ובעלי אופי אינטימי. השנה, בשל בקשות חוזרות ונשנות, מצאנו הסדר שכולם יכולים לחיות איתו - אנו מזמינים לפגישה אישית עם סיני ואיתי ביום העבודה של המגמה (כלומר יום ה'), ולאחר מכן, כניסה לשיעור לצפייה של רבע שעה בערך. בהזדמנות זו את יכולה להתרשם מאופי הלימודים, האווירה והמקצועיות אליה מגיעים התלמידים.על מנת לקבוע פגישה, את מוזמנת להתקשר אלי לנייד 054-4512289. כדאי להזדרז כי שנת הלימודים מסתיימת באמצע חודש יוני.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה