לורדוזה גמישה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

16/03/2010 | 09:48 | מאת: בקי

הייי אבקש לדעת אם יש אפשרות לטיפול מוכח בלורדוזה גמישה (דגש על גמישה) לאישה בת 38 בתנועה ולא פיזיותרפיה ממוסדת.אני יודעת שלא ניתן לקבל כאן התייחסות אישית אבל אסתפק בתשובה כללית.

שלום ניתן לסייע בטיפול בתנועה (מוכח) למיקרי לורדוזה גמישה בעיקר בכל מה שקשור להגמשת עמוד שדרה(בעיקר מותני),מיומנויות סיבוב האגן לאחור,תירגול רלוונטי לשיפור היציבה. לעיתים, יש צורך בשיתוף פעולה של פיזיותרפיסט או מדריך חדר כושר מוסמך מבין ענין - במידה ויש צורך לחזק לצורך הטיפול שרירי-כופפי צואר, חזה, בטן,פושטי ירך. בברכה-גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה