הודעה לתלמידיי ומטופליי לגבי שישי 26/2

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום למקבלי שיעורי צ'י קונג וטיפולים תנועתיים ביום שישי ה- 26/2 . בגלל שינוי ארגוני "שנפל עלי" בהתראה קצרה, שלא כדרכי אני מציב כאן הודעה פרטית: מחר יום שישי לא יתקיימו שיעורים פרטיים , טיפולים תנועתיים ואימון קבוצתי; וזאת בגלל סדנה לקבוצת פיזיותרפיסטים מחו"ל שאני אנחה (על ההיבט הפיזי של תירגול צ'י קונג טיפולי). שלחתי לכם גם הודעת SMS על ביטול השיעורים מקווה שראיתם. בגלל בעיה ארגונית בארוח הקבוצה הנ"ל קיבלתי התראה קצרה להנחיית הסדנה מחר, ולא יכולתי להודיע לכם מספיק זמן מראש על הביטול. סליחה והעיקר חג שמח :) - גרשון קום

25/02/2010 | 19:05 | מאת: שוקי וייס

בכל מקרה שיהיה לך פורים שמח. ייתכן שיש עד מתאמן זכר לקבוצה שלנו. לכשיצור קשר אעדכן אותך ואפנה אותו לסלולרי שלך. שוקי

שלום שוקי נתראה בפעם הבאה. לגבי חדשים,כהרגלינו ומנהגינו:הדלת תמיד פתוחה (בגבולות ההגיון.....). חג שמח ולהתראות - גרשון

26/02/2010 | 11:01 | מאת: יונתן זוריצקי

חבל שלא היגעת היום .היתאכזבתי מאד וחג שמח בפורים

שלום יונתן. אין צורך להתאכזב. אם אני לא מגיע אז מתאמנים לבד....לא צריכה להיות שום בעיה.... נתראה בשבוע הבא. חג שמח גם לך - גרשון

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה