נחצה קו ה- 1700 במהלך החודש הראשון......

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם - בהדגמות הצ'י קונג שלי באתר יוטיוב - לאחר חודש מאז הצבתם שם, נחצה קו 1700 הצפיות / כניסות אליהם;לשתי הדגמות הצ'י קונג ביחד ; ובכך עמדנו (הצוות שלי ואני) ביעד שהצבנו לעצמינו. (קישור למטה למעונינים). תודה - לכל אלה שצפו מהארץ ומחו"ל (הכפר הגלובלי). כמובן אני מצפה לעוד צפיות /כניסות ,במטרה להפיץ עוד ועוד את תורת הצ'י קונג בקרב אלה שמכירים, ואלה שעדיין לא כל כך מכירים את התחום. בקרוב אני אעלה עוד שתי הדגמות עם תובנות מוטוריות נוספות ..... זווית נוספות ומעשיות לצ'י קונג. מוזמנים לעקוב. ניתן גם להצטרף כ - Subscribe . להתראות – גרשון קום http://www.youtube.com/user/GershonKum#p/a/u/0/ZlZk1qsEfyE

12/01/2010 | 08:11 | מאת: רונית ליאון

Hi אנחנו מחכים לנוספים תלמידתך רונית וגם בשם רועי :-}

12/01/2010 | 09:26 | מאת: דנה ויקסלר

אנו מחכים לראות עוד תרגילים שלך (גם התלמידים שלי) תודה על השיתוף ופירסום הצ'י קונג המידע והידע שאתה מביא . יום טוב דנה ויקסלר

רונית ליאון ודנה ויקסלר - תודה ! בקרוב עוד ....... :)

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה