שאלה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

03/01/2010 | 22:06 | מאת: דורי

למנהל הפורום מקווה שאני עושה את ההקשרים הנכונים ואתה זה שעומד מאחורי הדגמות הצ'י קונג ב - youtube כפי שראיתי.הקישור של הפורום מופיע שם וכך הגעתי לפורום כאן. אני מעונין לדעת אם מה שאתה מדגים שם זה חלק ממאגר תרגילים ששייך לטיפול בתנועה כפי שהפורום כאן מכונה ואם כן אז מה הקשר בין ההדגמה לענין הטיפולי.

שלום - בהדגמה רואים רצף תרגילים שחברו לתרגיל זורם אחד.קוראים לזה: קאטה , תבנית , סדרה או פורום. לכל תרגיל המרכיב את הקאטה יש היבט טיפולי מסויים מבחינת היבטים פיזיים של הפעלת השלד , היבטים מנטאליים, גירוי מרידיאנים ומרכזי אנרגיה. בקליניקה הטיפולית מבודדים מתוך הקאטה את התרגילים האמורים להיטיב עם המטופל. כמובן שקיימים עוד מגוון נוסף של תרגילים שלא מופיעים בהדגמות. בברכה - גרשון קום http://www.youtube.com/user/GershonKum

09/01/2010 | 08:09 | מאת: דורי

למנהל הפורום חן חן על ההסבר.נשמע מענין ובהחלט אני מעונין לעוד.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה