תרגילים ליציבה להקלת כאבים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

28/12/2009 | 11:04 | מאת: גולשת הגלים

אני סובלת מספר שנים מלחץ בכפות הרגליים בעיקר בעכבי כפות הרגליים כשאני הולכת או בעמידה בהמתנה לאוטובוס וכד'. פעם הרופא הצבאי אמר לי שזה בגלל כפות רגליים עם כיפוף לא מתאים של הקשת.רוצה לדעת אם יש קשר בין זה לכאבים ואם אפשר לתקן יציבה עם תרגילי תנועה להפחית את

בכל מיקרה - בהחלט יתכן גם אם מדבר בקשת שטוחה או קשת מוגברת .בעיות בעקבי כפות הרגליים שאת מזכירה מרמזים לי שמדובר בקשת מוגברת. לידיעה ששלושת הנתונים הקובעים את מידת זווית הקשת בכף הרגל הם: 1. מידת הכיווץ של השרירים המחברים בין עצמות כף הרגל. 2. נדרשת מידה של אופטימאליות ברצועות כף הרגל מבחינת ערכים של אורך וחוזק. ערכים קיצוניים לכאן או לכאן משפיעים לרעה על מבנה הקשת. 3. מנח עצמות כף הרגל. לגבי תרגילים . יש בעיקר לכף רגל שטוחה - אבל - לא זה מה שיביא את השינוי במקרה של גשר כף רגל. ממליץ לך לחשוב על כיוון של מידרסים בהתאמה אישית או התאמה אישית של נעליים ,כך שכף הרגל תקבל את התמיכה שהיא זקוקה. לדוגמה: על ידי מילוי מתאים של החלל המוגבר . בברכת יציבות ותנועה יעילה – גרשון קום http://www.youtube.com/user/GershonKum

29/12/2009 | 12:42 | מאת: גולשת הגלים

תודה על הייעוץ וכן ההודעה ברחה לי כמו שכתבת העיקר שהבנתה מה שרציתי

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה