פעילות בתחום הטיפולי לחבר'ה בעלי צרכים מיוחדים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

24/12/2009 | 13:29 | מאת: מירי אהרוני

מטפלים יקרים. שמחה לחזור אליכם בקרוב יתקיים מיני פסטיבל, לחבר'ה בעלי צרכים מיוחדים,והפעם באיזור השרון, הארוע יתקיים ב-יום ו' 22.1.09. יהיו בו מדיטציות,צ'י קונג, סדנת ריקוד הלב,רייקי הליכת מלאכים ועוד... למי שמעוניין להתנדב באירוע לבוא במגע עם חבר'ה הנפלאים אנא שילחו אליי מייל . [email protected] נשמח אם תעבירו את המייל למטפלים נוספים. מקווים לראותכם ולחוש יחד את האווירה הנפלאה להתראות יום נפלא מירי אהרוני

24/12/2009 | 19:26 | מאת: גל לוי

יש מקום לשלב טיפולי שיאצו ? אני מטפל בכיר בשיאצו מוכן לתרום גל לוי [email protected]

25/12/2009 | 09:23 | מאת: מירי אהרוני

גל תודה שלחתי אליך מייל עם פרטים

26/12/2009 | 13:22 | מאת: אבי רוזן

כל הכבוד על היוזמה ההתנדבותית אני לא בענין המקצועי אז אני לא מציע את עצמי אבל נעים לדעת על יזומות כאלה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה