21 בדצמבר - יום ה- Yin

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם - היום ה- 21.12 יום ה- Yin - היום בו אורך הלילה הוא הארוך ביותר , היום בו השמש ממהרת לשקוע מוקדם מהרגיל. בימים הקרובים ועד ה- 21.6 נחוש אט אט את הופעת ה- Yang ונוכחותו תורגש יותר ויותר במרחב . הערכות כולנו בהתאם ! יום טוב - גרשון קום

22/12/2009 | 11:49 | מאת: דנה

מעונינת בבקשה לקבל המלצה לחומר לקריאה בנושא של השתלבות אישית עם הין והיאנג

שלום - ממליץ על ספר שחובר ב- 2680 לפני הספירה אך נחשב מעודכן ורלוונטי גם עכשיו : "ספר הרפואה הפנימית של הקיסר הצהוב ". בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה