מספיק לדבר.הדגמות שלי בצ'י קונג.צפו ותהנו

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם - ביום שבתון , שטוף שמש סתווית , רז קהן - שוחר צ'י קונג וסטודנט מוכשר לתקשורת , גייס חבר טוב שלו לספסל לימודי התקשורת ;לא פחות מוכשר אייל זודקביץ ואני עבדכם הנאמן- לצילום קטעי וידאו של צ'י קונג. קדמו לכך מספר דיסקוסים ותיכנונים מה נצלם ואיך ולבסוף אחרי תקופה ארוכה יצאנו לשטח. רז הכניס אותנו עם הרכב 4X4 שלו למצוקים בראשיתיים דרומית לוינגייט, ומכאן ואילך החלה עבודת הפקת קטעי הוידיאו שהתוצאה היא לפניכם . קישור כאן למטה . קרדיטים : רז קהן – הפיק, ביים , צילם וגם הסיע אותנו. אייל זודקביץ שכנראה היה בגלוגלו הקודם מנתח מוח מוכשר – הביא את הסבלנות אין קץ , הדיוק והעדינות עם כשרון רב אל חדר העריכה . ואני- מדגים צ'י קונג בתוך המרחב הגאוגרפי הנפלא הנשקף בקליפים . פיתחו רמקולים ותהנו . הנה הקישור . תעשו "העתק גזור" לחלון הכתובות למעלה או לגוף הודעה בדוא"ל כך שתקבלו לינק מקשר אוטומאטי http://www.youtube.com/user/GershonKum תודה ולהתראות – גרשון קום

08/12/2009 | 09:49 | מאת: מירי אהרוני

גרשון נהנתי לראות את הקליפים החדשים שלך עבודה מקצועית תירגול אנרגתי מרגישים את הזרימה האנרגתית. מקווה שנזכה לראות עוד דברים יפים ממך. תמשיך לצמוח ולהפרות אני נהנת מהמאמרים שלך ומהאתר בהצלחה.

תודה תודה מירי ! בקרוב יהיו עוד- שצולמו במקומות אחרים, עם קאטות אחרות , עם מקצבים שונים; טיפה יותר מהירים על פי אופי התרגילים. להתראות בינתיים - גרשון

08/12/2009 | 22:17 | מאת: גל לוי

גרשון ,היה שווה להמתין כי הוידיואיים ששמת הם מעניינים אפשר להסתכל בלי סוף עושה הרבה חשק להתאמן ביי גל לוי [email protected]

כמו כן גל, לעשיית הקליפים שותפים גם שני סטודנטים לתקשורת שוחרי צ'י קונג : רז קהן ואייל זודקביץ. תודה גל לוי , ויום טוב - גרשון ק ום

11/12/2009 | 14:36 | מאת: ואלרי / וינגייט

דבש מכל הבחינות בהדגמה 2 יש פתיחות חזקות וטובות של בית החזה ו ה-CV מחכה לנוספים

שלום ואלרי. תודה על הערה . מניח שהתכוונת לקליפ הממוקם שני אבל מצויין כ-chikong 1 יום טוב - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה