המלצה :) של כתב הטלביזיה חיים אתגר

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

או אולי מישהו אחר בשמו ; במיני - בלוג שלו (טווקר) "צחוק הוא חיוני. הוא מגביר את תפקוד הריאות , משפיע על לחץ הדם , על המערכת החיסונית ואפילו מפעיל שרירים. לכן אני משתדל לצחוק על כל מי שאני פוגש ". :)

29/10/2009 | 11:13 | מאת: d.g

אני מקווה שזאת הייתה בדיחה; כי "צחוק על מישהו, הוא "מרושע" ויוצר "חומרים טוקסיים". "צחוק עם מישהו, מיטיב ומשחרר." אז,שנרבה בצחוק בריא.

ברוררררר שזהההה הומוריסטיייייי ! הסמיילים המשובצים בגוף ההודעה מרמזים שזה כך , למי שלא בטוח .

31/10/2009 | 21:57 | מאת: לורנס

נחמד וזה עדיף מהאמירות החיוורות של הפולטיקאים

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה