המאמר עזר לי להבין את הפרויקט שלנו . מענין

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

23/10/2009 | 16:27 | מאת: ד"ר דיויד כהן

היי גרשון למי שלא יודע ברצוני לציין שגרשון כמטפל תנועתי ואני כפסיכולוג הכרנו על ידי מטופלת שעבדה ביוזמתה עם טיפול תנועתי אצל גרשון וטיפול פסיכולוגי איתי. לאחר זמן מה ניפגשנו גרשון ואני בהסכמת המטופלת ויצרנו עבודה משותפת עם התאמה למען המטופלת . זה גם עזר לי להבין מה זה בעצם טיפול תנועתי . עכשיו אחרי שהצגתי את עצמי רציתי לומר שגם אני אחרי העבודה המשותפת עם גרשון נהניתי לקרוא את המאמר שנתן לי יותר טוב להבין את הפרוייקט שעשינו עם המטופלת. בעיקר נהניתי מההסבר על שפת גוף מנצחת ועל כך שבטיפול בתנועה זורקים כמשל את המטופל למים הקרים בלי לתת לו אפשרות להתחבא עם עצמו או עם הרהיטים בקליניקה . עכשיו גרשון זה הזמן להודות על שיטוף הפעולה שהיה בנינו ואני מקווה שימשך ועל המאמר ששמחתי לקרוא אותו (סליחה על העברית שהיא לא הכי משוכללת) ד"ר דיויד כהן

שלום ד"ר דיויד כהן - בהחלט גם מבחינתי - בתקווה להמשך שיתוף פעולה בהמשך ; ובכלל, אני מקווה ששתי הדיסצפלינות יעבדו ביחד כדרך קבע בצורה מקובלת - גם אצל מטפלים אחרים. (אגב, העברית שלך בסדר גמור :) ) תודה ושבוע טוב - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה