קורס להכשרת מורים בצ'י קונג

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

29/09/2009 | 10:58 | מאת: נגה

מי יכול לתת את חוות דעתו על הקורס במכללת ווינגייט ששייך לMedi Win? אני מחפשת מקום ראוי ללמוד בו הכשרת מטפלים בצ'י קונג. יש המלצות? הסתיגויות? וכיו"ב?

29/09/2009 | 23:07 | מאת: עדי טכורש

שלום נגה, כבוגרת קורס למורים לצ'יקונג בווינגיט, ממליצה בחום! מקבלים בנוסף ללימודי הצ'יקונג גם טעימות ברפואה סינית ובשיאצו. החומר מעניין, האוירה, המורים - כדאי. בברכה עדי טכורש מורה ומטפלת בצ'יקונג

03/10/2009 | 13:25 | מאת: a.k

למדתי שם היה נחמד. ממה שאני יודע אז אין השמך לשנה שניה . הבנתי שהיתה שם בעיה ולכן פיטרו אסיסטנטים והביאו את גרשון שיעזור לשקם אבל כנראה מאוחר מידי.

20/10/2009 | 22:37 | מאת: תלמידה מווינגייט

A.K שלום לך . אני שמחה לקרוא שהיה לך ולעדי נחמד מקווה שמילותייך כנות. כתלמידה ממה שידוע לי לא פיטרו את האסיסטנטים. הם היו שם מרצונם ללא שכר. הקבוצה לא המשיכה לשנה ב' מסיבות אישיות של כל אחד ואחת. האסיסטנטים תרמו לנו כתלמידים ואנחנו חווים להם את ההתמדה והמסירות שהגיעו בשעות הבוקר המוקדמות כדי שנלמד ונפנים את החומר שהועבר לנו במהירות הבזק ללא תירגול חוזר הם נתנו תמיכה לכל אחד ואחת מאיתנו ורצו שנמשיך לשנה שניה. גרשון איש מדהים אך לבטח לא היינו יכולים לקבל מהידע הרב שלו. כפי שידוע לך הזמן בלימודים קצר ולמוד עוד סדרות חדשות ללא תירגול זה ריק וחסר משמעות להתראות בצמתי החיים.

15/10/2009 | 23:04 | מאת: רונית כהן

נגה שלום. ללמוד להיות מורה לצ'י קונג ומטפלת בצ'י קונג בסין לומדים 3 שנים מינימום כל יום אם את רוצה להיות באמת מקצועית. ללמוד את הרפואה הסינית לעומק ותירגול נכון וכמורה הכי חשוב לדעת ללמד. בארץ הלימודים הם יום בשבוע בקושי 5 שעות לימוד את יכולה ללמוד בברושים או ווינגיט שם כל אחד יכול ללמוד גם אם לא הגעת מרקע תנועתי/ טיפולי תקבלי תעודה של מורה מטפלת

15/10/2009 | 23:21 | מאת: רונית כהן

נוגה בהמשך לשאלתך, קיראי את המאמר http://www.doctors.co.il/ar/6409/רפואת+צי+קונג:+אנרגית+החיים

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה