מחיקת הודעות מהפורום

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

23/09/2009 | 12:38 | מאת: אסף

שלום גרשון כבר כמה הודעות שכתבתי בפורום נמחקו משום מה רציתי לשאול האם יש סיבה לכך שאתה מוחק את ההודעות תודה אסף טנא www.tenetao.co.il

שלום אסף טנא כתוב לי למייל (לא לכאן) מתי העלית הודעות שנמחקו ואבדוק את זה. יתכן ואני מחקתי ויתכן והאחראים מטעם מנהל האתר מחקו כפי שקורה מידי פעם. ברוב המיקרים ההודעות נמצאות בארכיון הפורום שהוא לא ניראה אך ניתן לעלות אותם מחדש אם יש לכך הצדקה תכנית. מידי פעם אני מפרסם תיזכורות לגבי מדיניות פירסום הודעות. האחרונה פורסמה ב - 12/8 ראה כאן למטה. בכל מיקרה זה לא ענין אישי חלילה . ראה זאת ברמה העניינית ביותר ואם חלילה קרתה טעות אז התנצלותי ; וכאמור ברוב המיקרים , ניתן להציף את ההודעות מחדש אם יש לכך הצדקה. שנה טובה וכל טוב - גרשון קום

25/09/2009 | 16:13 | מאת: אסף

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה