סדנת צ'י קונג לפתיחת הלב

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

06/09/2009 | 15:02 | מאת: אוהד קדם

בשישי שבת הקרוב 11-12.9 נעביר נירה רבינוביץ ואני סדנת צ'י קונג לפתיחת הלב. בסדנא נלמד את הסדרה חזרה לאביב מתוך שיטת שנג זן צ'י קונג אותה אנחנו לומדים עם מאסטר לי ג'ון פנג. הסדנא מתאימה למתחילים וגם למי שיש לו רקע בצ'י קונג. כולם מוזמנים לבוא ולהתנסות פרטים יש באתר בית הספר לטאי צ'י וצ'י קונג יצירה http://www.qigong.co.il או בטלפון 077-7672222 להתראות אוהד קדם

06/09/2009 | 19:09 | מאת: מתרגלת

ברפואה הסינית מתואמים עם עונות השנה אז למה אתה מציע בסוף הקיץ סדנא לאביב ?

06/09/2009 | 21:40 | מאת: הדס כהן

הסדרה של הסתיו שמתרגלים בסתיו-לפי העונות (תמצאי אותה ביו-טיוב) זו לא סדרה שמשוייכת לעונה. אפשר לתרגל בכל עונה. כנ"ל את סדרת החזרה לאביב של מסטר לי ג'ון פנג שנג זן. מסטר לי לא משייך סדרות לעונות אפשר רק להנות מסדרות טובות כמו סדרת הסתיו וכמו החזרה לאביב להנות מהתירגול להנות מהחיים.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה