שתי תיזכורות : אחת שמחה והשניה מנהלתית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לבאי הפורום - 1. הפורום בן 4 . כל מילה נוספת מיותרת :) 2. אני חוזר ומבקש לא לפרסם כאן הודעות יבשות ומשעממות בענין פתיחת קבוצות צ'י קונג תחת כל עץ רענן. זה משעמם ולא מענין ולכן ההודעות האלה ימחקו. נכון, אנחנו לקראת חודש ספטמבר - חזרה לשיגרה מחופשת הקיץ ; ואני מודע לכל ענין פתיחת החוגים למינהם אבל בבקשה לא כאן. מה כן אפשר ? אפשר לפרסם הודעות על סדנאות ייחודייות ומעניינות או פעילות צ'י קונג ייחודיית מבחינת תכנים וקבוצות יעד. "הענין" - זה האינטרס של הפורום . נא הקפידו ! תודה וכמובן מזל טוב לפורום ! בברכה - גרשון קום

14/08/2009 | 15:42 | מאת: דפנה

למרות שכתבת שכל מילה נוספת מיותרת, אני בכ"ז רוצה להוסיף כמה מילים. תודה גרשון על האתר , שאני לומדת ממנו , מהתייחסותך לדברים, מהידע שלך שאתה מוכן לחלוק בנדיבות, ומדבריך המעוררים השראה, מההפנייה ומההשתתפות של מורים יודעים נוספים. ישר כוח ! המון תודה לשואלים ולמשיבים.

שלום ותודה על המשוב . בקרוב מתוכננת הרחבה עם תמונות הדגמה ועוד פרפראות ויזואליות מעניינות מעוררות השראה ומחשבה - בענין תנועה בכלל ותנועה טיפולית בפרט. איפה ? מתי ? - פרטים בהמשך במהלך חודש ספטמבר . בכל מיקרה שוב תודה ולהתראות - גרשון קום

20/08/2009 | 09:07 | מאת: איריס עפרוני

לגרשון, מורי ורבי, ברכות ליום הולדת הפורום 4 שנים עברו במהירות, כה רבות למדתי ממך. תודה על הנתינה האין סופית. מעין ידע מבורך איריס עפרוני עדיין תחת עץ ירוק ליד האגם:)

שלום איריס עפרוני , תודה תודה על ההזדהות עם הפורום. לגבי שאר התארים , נראה לי שנסחפת מעט ...... ד"ש לדגים בפארק אצלכם בהרצליה.... :) סוף שבוע נעים - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה