מזל טוב לפורום שנולד..

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

18/06/2009 | 08:08 | מאת: מרים ברק האור

בוקר אור תודה לגרשון (קום) שקם לפני כולם ופתח את הפורום... רציתי לומר לכם יקירי משנה א' שאני קמה מדי בוקר עטופה בשמיכת אהבתכם.. הסדנא בנווה שלום עדיין מהדהדת בי ואני מנסה על כל מי שרוצה לשמוע את המהום העל...מיאווווווו....פופקורןןן....אפילו החתול הסביבתי והכלב שלי מסמרים שערם בתמהון על האישה הזאת שמשמיעה קולות של חתול ומיקרוגל מקולקל... שיהיה לכולנו יום מלא קסם ושמחה באהבה מרים ברק האור

שלום למירים ברק האור - ברכות הומריסטיות תמיד מתקבלות בברכה.....גם אם הן באיחור של כמעט ארבע שנים.... :) להתראות – גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה