משדרג מקום מגורים. תשובות -ביום א' .

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם סליחה על העיכוב במתן תשובות....אני אענה עליהן עד יום ראשון. מצוי כרגע בבלגן מבורך של שידרוג מקום מגורים.... :) נפגש לכל המאוחר ביום ראשון. להתראות - גרשון קום

18/06/2009 | 01:13 | מאת: סיני

יופי של חדשות!!! משנה מקום משנה מזל, ברכות לבביות... או כפי שאמר וודי אלן לאחרונה: האדם היחידי שעומד ביני ובין האושר – הוא אני סיני

שלום סיני אם זה מה שוודי אלן אמר , אז נראה לי שהוא הרבה יותר טוב מהקופירייטר של קוקה קולה שהתלהבתי ממנו לפני שבוע (ראה הודעה כאן כמה שורות למטה)...... :) ובכל מקרה תודה תודה....... :) להתראות – גרשון

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה