מילופיברוזס- המלצות

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

16/06/2009 | 01:35 | מאת: איריס

לגרשון שלום, מה שלומך? אודה להמלצותיך, לטיפול תנועתי לחולת מילופיברוזיס. על פי אבחון ראשוני חולשה במעי הגס וחוסר איזון של הטחול. המשך יום נעים איריס

שלום איריס (הרצליה ? ) על פניו נראה שקיים קשר בין מילופיברוזיס לדיסהרמוניה בטחול. לגבי מעי גס יש לי כיוון מחשבה אבל צריך לאמת באבחון מקובל על פי עקרונות הרפואה הסינית. מאמין שערכת אבחון מסודר (ובהזדמנות זו סליחה על התשובה המאוחרת).... מוזמנת לשלוח לי אותו במייל . ובינתיים ניתן להמליץ על תרגול בסגנון המתאים ל"חוסר". להתראות – גרשון קום

10/07/2009 | 06:57 | מאת: איריס עפרוני

הלו גרשון יקר תודה לתשובתך\ אכן יש אבחון, אשלח בהקדם סליחה על תגובה מאוחרת, מאששת את הכוון שלך המון תודה איריס מהרצליה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה