שינוי כיוון לצ'י קונג

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

25/05/2009 | 13:05 | מאת: יואב

שלום רב אני תלמיד טאי צ'י ולאחרונה אני שוקל על מעבר לכיוון היותר רוחני ובריאותי של התחום ואני חושב על ללכת למסגרת של אימון צ'י קונג. ללא הקטע הלחימתי והפוש הנדס וביצוע ולימוד form איזה מסגרות יש באיזור ירושלים שאתה ממליץ עליו ?

25/05/2009 | 15:47 | מאת: ואלרי / וינגייט

זה לא הטייטל טיי צי צ'י קונג או איך שלא תקרא לזה. אלא שיטת ההוראה והסגנון. יש סגנונות כמו זה שגרשון קום מלמד שזה סגנון פעיל ואקטיבי כמו שהתרשמתי בביקורים באימונים שלו ויש סגנונות רוחניים שנילמדים במקומות אחרים. אותו כנ"ל לגבי טיי צ'י . יש אימנוים פיזיים ויש אימונים בדגש רכות ורוחניות.

שלום יואב – כשמרגישים אי שביעות רצון מוטב לשנות. יחד עם זאת כפי שציין ואלרי בתגובתו למעלה ,צריך לדעת שמכלל סגנונות הצ'י קונג , קיימים גם סגנונות בעלי איפיון פיזי שבהחלט דורשים מיומנויות כושר גופני . לא כל קבוצת צ'י קונג מקיימת אימון רוחני או / ו אימון רך. בהצלחה – גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה