אל תתכרבלו עמוק מידי בשמיכות ! הנה השראה....

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם ! נכון ! חורף ! האנרגיות יורדות ומתכנסות וצריך ל"זרום" עם זה... אבל בכל זאת , אל תשכחו מידי פעם לתרגל קצת תנועה ! אם זקוקים להשראה , אז הנה קליפ קצר משובר הקופות הדרום קוריאני "אביב , קיץ, סתיו, חורף...אביב" (2003) . סרטו של :קים קי-דוק . צילום מרשים של : בהק דונג-היון . מוזיקה של פארק ג'י-וונג. הקישור : http://www.youtube.com/watch?v=VDnRJqL9gD0&feature=channel_page חורף נעים - גרשון קום

05/01/2009 | 21:01 | מאת: גל לוי

היי גרשון באמת קטע חזק. אני ראיתי את הסרט בדי.וי.די פעם אחת במלואו ואחר כך עוד כמה פעמים רק את הקטע הזה שהבאת כאן שהוא הקטע האחרון בסרט. הביצוע מרשים ועושה חשק להתאמן. ביי גל לוי

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה