מאמרים הקשורים לבריאות הנפש

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/12/2008 | 21:05 | מאת: אסי ארנסון

שלום חברים וסוף חג שמח! הכנסתי באתרי שני מאמרים פרי עטי על השפעתה החיובית של אומנות הלחימה בתחום בריאות הנפש וכן על פעילות גופנית באותו התחום. אם מישהו מהגולשים רוצה לכתוב על השפעת הצ'י קונג בתחום הנפשי טיפולי אשמח לפרסם זאת באתרי. המאמרים מופיעים באתר הבית של "אימוני ספורט יחודיים": www.assisport.co.il

תודה אסי ארנסון ! מאמרים מאד מענינים לקריאה ! בהצלחה ! גרשון קום הליניק הישיר למאמרים באתרו האישי של אסי ארנסון http://www.assisport.co.il/articals.html

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה