הוא לא יודע את זה אבל הוא אלוף ! תתרשמו בעצמכם

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום - הפועל האלמוני הזה מבנגלדש לא יודע את זה, אבל הוא אלוף בכל מה שקשור ליציבה . שימו לב מה הוא מעמיס על הראש, איך הוא מעמיס ; ואחר כך הליכה במסלול עם שתי פניות : אחת של 180 מעלות ועליה במדרגה ועוד פניה של 90 מעלות ועליה במדרגה; וכל זאת על סירה מתנדנת על המים. מנהל העבודה שלו מסתכל מהצד, ואוי לו אם משהו יפול מראשו :) הקישור לקליפ : http://www.youtube.com/watch?v=t1vDPcXTRIs&feature=related בברכה- גרשום קום

15/12/2008 | 15:22 | מאת: ואלרי מוינגייט

גרשון , זה מענין מאד . מענין אותי גם איך הוא מפרק את המטען מבחינת תנועת הגוף שלו בלי לשבור כלום אני מקווה בשבילו שזה לא עבודה קבועה אצלו כי אחרת הגב יצעק מכאבים בגיל מאוחר יותר.

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה