התחדשות....שימו לב לשינוי.....

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם – שימו לב ששמו של הפורום השתנה , והוא מהיום : צ'י קונג - טיפול בתנועה. בנוסף להופעתו של הפורום באתר הרפואי המכובד Doctors , הפורום מופיע במקביל גם באתר Walla , שהוא האתר הישראלי הפופולארי ביותר , עם החשיפה הגדולה ביותר של גולשי האינטרנט בארץ ; כך שהודעותיכם בפורום, זוכות לחשיפה כפולה ומכופלת, באמצעות שני האתרים הללו. להתראות – גרשון קום .

17/11/2008 | 02:29 | מאת: סיני הראל

שם מצויין - טוב שם משמן טוב בהצלחה- בשם כל תלמידי וינגייט סיני

שלום סיני ותודה ! מקווה לראות כאן יותר את בוגרי המגמה שבניהולך ואת תלמידיה הנוכחיים בשאלות, בירורים, דיונים מקצועיים . כאמור תודה , להתראות - גרשון קום

17/11/2008 | 15:44 | מאת: קליניקת Zoom Chi

תתחדש גרשון הפורום מקצועי נעזרנו בו בעבר ומקווים גם בעתיד קליניקת Zoom Chi [email protected]

לצוות Zoom Chi תודה ! מקווה לשיתוף פעולה גם בהמשך. תמיד כיף לבקר אצלכם ולראות עשייה רבה לקליינטורה רבה שלכם שמובססת על מטופל מרוצה מביא חבר . (מה שאומר שחוץ מפירסום מקובל יש עוד דרכים לשיווק. נדמה לי שזו גם היתה שיטת השיווק של סנדלי קרוקס שהכניסה להם הרבה מאד כסף). תודה ולהתראות - גרשון קום

19/11/2008 | 10:39 | מאת: אברבנל גיא

שלום גרשון אני שמח לראות שהפורום משתנה אבל ...עקב שינוי השם : האם כל תחום הטאי צ'י נסגר בפרום זה ? מדוע רק להתמקד בתחום ספציפי אחד ולא לפתוח את הפורום לקהל רחב יותר של אנשים ? ובכך למשוך יותר אנשים לפורום. תודה אברבנל גיא http://taiji.250free.com

19/11/2008 | 21:26 | מאת: דפנה

מצטרפת לשאלה של גיא. יהיה חבל מאד אם לא תהייה בפורות התייחסות גם לטאי צ'י.

שלום לגיא א. ולדפנה - להערתכם : אני לא מאמין בלחסום ולא מאמין בהתבדלות ; כך שלמרות הכותרת החדשה, אתם וכל מי שמעוניין, מוזמנים להשכיל אותנו בתובנות טאי צ'י ובכל דיסציפלינה תנועתית אחרת. הכותרת החדשה משקפת את האופי והמגמה שהתפתחה בשאלות-תשובות בפורום יותר ויותר לאחרונה בעניין טיפול בתנועה. אם המגמה הזו תשתנה בעזרת אנשי הטאי צ'י שעד עכשיו לא השמיעו כל כך את קולם כאן , ונראה כאן לפחות חמישים אחוז של דיונים מעניינים באופן קבוע לאורך זמן בנושא טאי צ'י , אז תמיד אפשר להחזיר את הכותרת הקודמת .... וגם אם תתפסו נפח של רק ארבעים אחוזים... גם בסדר. ואתם יודעים מה ? אני אאתגר אתכם רק בשלושים וחמישה אחוזים .... לאורך לפחות חצי שנה ..... הכוונה באופן כללי היא לשתף ולא חלילה לדחוק ; אבל יחד עם זאת, כותרת של ספר, סרט , מופע כלשהו וגם של פורום אינטרנטי צריכה לשקף את התוכן . אי אפשר שהכותרת תציין נושא מסויים שכלל לא מופיע בתוכן , במקרה זה בתוכן הפורום כאן. כאמור אתם מוזמנים תמיד, תודה וכמובן להתראות – גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה