תרגילים להקלה על בקע בסרעפת.

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

10/11/2008 | 10:25 | מאת: דליה יזרעאלי

אחת מתלמידותי פנתה אלי בנושא הנ"ל. מה דעתכם? אודה על סיועכם.

שלום דליה - טוב לראות אותך כאן . לשאלתך , לא נהוג לייעץ דרך האינטרנט לגבי פתרון בעיות פתולוגיות בכלל ;ובודאי אם את מציינת רק ברמת ההגדרה את הבעיה; במקרה זה : בקע בסרעפת . לצד שאלות רגילות המקובלות בתשאול צריך כמובן לדעת האם היא מטופלת בבעיה או לא מטופלת ? אם מטופלת אז האם מטופלת תרופתית או רק טיפול דיאטטי . כמו כן מסך הסימפטומים המלווים את תופעת בקע הסרעפת אילו מהם מופיעים אצלה . לאחר מכן אפשר להכין תוכנית אימון בצ'י קונג. האמת , די מאתגר ! אשמח לסייע . בינתיים להתראות - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה