זה מה שנשאלתי, וזה מה שמרעיש לי....חיוך

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

זה מה שנשאלתי, וזה מה שמרעיש לי....חיוך. קצין משטרה נוטל אקדח , רוצח את אשתו ושני ילדיו . נו, מה הפלא שהשבוע קיבלתי שלושה טלפונים :" גרשון, איך אפשר להתמודד עם דכדוך ? " ממשלה מתפרקת , כלכלה קורסת . נו, מה הפלא שהשבוע קיבלתי שלושה טלפונים :" גרשון, איך אפשר להתמודד עם דכדוך ? " שני מטוסים התרסקו – התפרקו , אחד בדרום השני במרכז , חתונות התבטלו - החתנים נקברו . נו, מה הפלא שהשבוע קיבלתי שלושה טלפונים :" גרשון, איך אפשר להתמודד עם דכדוך ? " כבר הפסקתי לספור את מספר תאונות "פגע – וברח" , הרוגים מוטלים על אספלט. נו, מה הפלא שהשבוע קיבלתי שלושה טלפונים :" גרשון, איך אפשר להתמודד עם דכדוך ? " שיא הסתיו , כבר מחשיך מאד מוקדם . נו, מה הפלא שהשבוע קיבלתי שלושה טלפונים :" גרשון, איך אפשר להתמודד עם דכדוך ? " נחזיק מעמד – ה - Yin מחובר ל – Yang . חיוך ! ! ! בברכה- גרשון קום

28/10/2008 | 14:42 | מאת: אסנת

ממש משורר...תמיד ידעתי שיש בך יותר ממה שאתה אומר.אני מציעה לכל המדוכדכים לעשות צי קונג אבל גם לזכור שהתקשורת מראה לנו את הפן הרע של החברה ויש הרבה מעשים יומיומיים של יופי וטוב לב,וחום אנושי ואהבה ורצון לעזור ..אני מזמינה את גולשיך להיכנס לפרויקט "אגורה" וגם אותך כמובן ולראות את הצד היפה והאנושי של עם ישראל.אני בטוחה שכמה יתעודדו. www.agora.co.il יום נפלא עם מחשבות חיוביות .אסנת .ב.

29/10/2008 | 07:30 | מאת: דביר ערבה

כתבת טוב ובוטה ונוגע האירועים כאן מתרחשים כל כך מהר ששכחנו מה היה אתמול והשיגרה ממשיכה בין אירוע לאירוע .יכול להיות שזה טוב ויכול להיות שלא . חומר למחשבה צריך לחשוב על זה.

31/10/2008 | 14:41 | מאת: שוקי וייס

התמודדות עם דכדוך, לא רק עם חיוך הבן, שמה שמיועד לך יגיע יש קשר עלום בין הייעוד למה שמפציע.. איננו יצורים נפרדים זה מזה או מייעוד קוסמי אותו יגלה לך החוזה העולם נע לקראת אינטגרציה היקום מנער את "העץ עליו אנו יושבים" ואחדים ינשרו ממנו מפעם לפעם רק כדי לחזור בגלגול מוצלח יותר בעתיד בעצם, זה חלק מהליך ההתחדשות של היקום. הדכדוך - זמן להתכנסות ומחשבות על מה שהזנחת עד עתה זמן להבין שלא הכל מובן מאליו ושהאלטרנטיבה יכולה להיות עצובה אך לא באמת רעה, אף כי דומה שהיא אכזרית. שוקי וייס

01/11/2008 | 16:02 | מאת: סימון

מוצא חן בעיני הרעיון שהמגיב מעלי כתב בענין שהיקום מנער מעליו מידי פעם כמה מישוביו. זה הסבר מצויין לטרגדיות שגרשון כתב למעלה.

שלום - תודה על כל התגובות. אלה ששלחו בפרטי במייל ; וליותר אמיצים שהגיבו כאן ; ולרבים שנכנסו וקראו ולא הגיבו - גם זה בסדר. תודה ולהתראות - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה