שנה טובה לגרשון ולפורום

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

29/09/2008 | 17:50 | מאת: סיני הראל

לגרשון הפעלתן המיוחד. על שלקחת על עצמך עבודה כל כך חשובה עם חזון ואחריות . כמי שרואה לאופק העתיד ומבין עד כמה נחוצה יוזמה שתיטיב עם כולנו ותרפא את חוליי המדינה והעם. עם הערכה מלאה לחזונך. כמייצג כל אוהבי הצ'י קונג במגמה להכשרת מורים במכללת וינגייט ברכת שנה נהדרת. המשך בדרכך הנפלאה כמפלס דרך. חלוק את ידיעותיך. זוהי דרך לחיות לנצח. סיני הראל

סיני , גרמת לי להסמיק. שנה טובה ומבורכת גם לך . אתה אשם בכל :)) כי אתה זה שזרעת את רעיון הצ'י קונג ואני מה ? כולה רק מנסה להמשיך את הדרך שסללת. אז באמת שתהה לך ולכולנו שנה של עשייה מבורכת. שהצ'י קונג ימשיך לפלס דרכו באמצעותך ובאמצעות המורים הרבים שאתה מכשיר במכללת וינגייט. וכפי שהצ'י קונג עשה קפיצת דרך ענקית, בתודעת הציבור, בשנים האחרונות; אני מאחל שהוא ימשיך ויתמקם במקום עוד יותר טוב בשנה הקרובה. תודה סיני חג שמח ושנה מצויינת . גרשון קום

30/09/2008 | 01:46 | מאת: סיני הראל

תודה על המחמאות. בוא נעמיד עובדות על דיוקן: בתוך עמי אני חי. אני לא היחיד שזרע את זרעי הצ'י קונג. יש כאן עוד מורים חרוצים כישרוניים ובעלי חזון שעוד לפני שנים יחד איתי ראו אופק חדש כמו אוהד קדם, מארק ויסמן, אבי מוריה ואחרים. כולם מבלים את ימיהם ולילותיהם הארוכים בחקר ובניסיונות להעמיד את הצ'י קונג ברמה המקצועית ביותר. בבניית בתי ספר ובפנייה למוסדות ציבור לפתוח צוהר לאמנות יפהפייה זו. הם יודעים את הסוד כי: הסיכון הגדול ביותר בחיים הוא לא לקחת סיכונים. לכולם ולתלמידיהם איחולי: לשנה קלה פשוטה ונעימה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה