העולם כולו מפרגן לנו. זה יפה ותוסס.

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם - בקישור כאן למטה מחכה לנו ברכה חובקת עולם, כולל נציגות של העולם החיצון ; מלווה במוזיקה תוססת ומעלה אנרגיות לכבוד השנה החדשה. שיהיה רק טוב ! וששנה זו- תהה טובה מקודמתה, כיאה לתהליך אבולוציוני של שגשוג ופיתוח אישי שכל אחד מאיתנו מחויב לו. הנה הקישור לברכה המיוחדת חבוקת עולם (צריך להמתין מספר שניות עד שזה יטען וכמובן לא לשכוח רמקולים) : http://www.millan.net/funp/cards/newyear.html שנה טובה ומבורכת – גרשון קום

28/09/2008 | 21:24 | מאת: גל לוי

גרשון הבאת כאן קטע חזק לשנה החדשה אני מאחל לך שנה עם עוצמה חזקה והרבה הצלחה וכמו שאתה כותב לנו במצגות להתראות באימון הבא ביי תלמידך גל לוי

29/09/2008 | 21:15 | מאת: רווית ס.

גרשון המוני ברכות לשנה החדשה תודה על כל הפעילות אצלינו רווית ס. מעון נשים מוכות

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה