יפני מבוגר ומוכשר וסמוראי יאפי חנוט בעניבה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם- משהו חביב ומעניין לסוף שבוע. בקישור הראשון למטה - קליפ קצר שצולם באוסאקה שביפן, מתוך כתבה תיעודית ששודרה ב- בי.בי.סי. כשהגוף מיומן, התודעה לא כבולה ותנועת האגן נכונה ומיומנת, ניתן לבצע אקטים חסרי גבולות.... וממש אין קשר לגיל כפי שתוכלו להתרשם מהיפני שכבר לא ילד..... [בענין נושא הקליפ: ניתן ללמוד שימוש בכלי נשק מסורתיים (זה מענין ומאתגר) אצל אסף אביזוהר, סנסאי, דאן 3 , אייקידו ומורה בכיר לצ'י קונג - בכפר הירוק, בנוסף ליישומי אייקידו ללא נשק וכן אימוני צ'י קונג] . בקישור השני למטה - למען האיזון וההנאה צפו בביצוע וירטואוזי של "סמוראי" מודרני: יאפי חנוט בעניבה, מלווה במוזיקה תואמת (מתוך הסרט Krish ). הקליפ הראשון מיד לאחר הפירסומת הקצרצרה שם : http://www.metacafe.com/watch/370187/father_of_martial_art/ הקליפ השני: http://www.metacafe.com/watch/231900/amazing_martial_arts/ תודה לתמר תלמידתי ששלחה לי את הקליפים. סוף שבוע נעים - גרשון קום

30/08/2008 | 15:16 | מאת: יורי זיסמן

אלה קטעים חמים שנותנים השראה להתאמן יורי זיסמן שלומד אצלך

30/08/2008 | 21:12 | מאת: Olobi

בס"ד הכתבה הראשונה מענינת מאד חבל שזה רק תקציר. איפה ניתן לצפות באינטרנט בתוכנית הזו במלואה ? יישר כוח על החומר המעניין אולובי [email protected]

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה