שלושת האוצרות Jing - Qi - Shen

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

20/08/2008 | 15:29 | מאת: אריק איזנמן

שלום לכולם למעוניינים, מאמר חדש הוכנס באתר מרכבה www.merkaba.org.il שלוש האוצרות בקישור הבא: http://www.merkaba.org.il/chi-kong33.asp ביי אריק :)

שלום אריק - תודה שהעלית כאן את הסקירה שלך בענין שלושת האוצרות. סקירה מעמיקה ומענינת. אהבתי מאד את ההתיחסות לתנועה בהקשר לנושא המאמר. תודה אריק , ולהתראות (כ"כ שלחתי לך מייל עם הפרטים שהתענינת אודותם) .

22/08/2008 | 13:22 | מאת: שודאן

קראתי אבל בשבילי שלא בא מהתחום זה ממש סינית מה שכן טוב לדעת שיש לרפואה הסינית בסיס של תאוריה ומחשבה מה שאומר שהעיסוק בתחום הזה הוא מבוסס על רציונל . ביי שודאן [email protected]

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה