הצטרפות לפורום

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

07/08/2008 | 08:10 | מאת: עפרה

שלום גרשון קום אני מורה לצי קונג ו בוגרת המגמה של סיני הראל,פגשתי אותך ביום הדגמה שהעברת לנו. במקצועי אני מורה לגאוגרפיה ובעבר עסקתי בהוראת המקצוע ובהכנה לבגרות שנים רבות אני עוסקת בחינוך לאיכות סביבה מטעם איגוד ערים לאיכות סביבה שומרון והמשרד להגנת הסביבה תחום התמחות נוסף שיש לי הוא אימון אישי -כאימון לחיים! אשמח להצטרף לפורום לעדכן ולהתעדכן

שלום עפרה - ברוכה הבאה לפורום . הפורום הוא לשמחתי פעיל ומומלץ להכנס אליו לפחות פעמיים בשבוע . יש כאן שאלות-תשובות במבחר היבטים הקשורים לצ'י קונג. מידי פעם גולשים מעלים כאן לינקים למאמרים מענינים וקליפים בנושא. מצד שמאל יש מאמרים העוסקים בעיקר בצד הפרקטי של הצ'י קונג. מומלץ לכולם ובעיקר למטפלים בתחום. כמו כן את מוזמנת לשאול וגם להגיב לשאלות אם את יודעת. מה אסור ? אסור לפרסם כאן קורסים ומורים . אסור לסטות מדרך הנימוס והכבוד אחד לשני וכל מה שההגיון הבריא אומר. מקווה שתהני איתנו - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה