היכן

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/07/2008 | 08:31 | מאת: צילה

גדעון שלום . מעניין ומשכנע מאוד אני רוצה לבדוק אפשרות לגבי בני בן ה-14 אני גרה ביבנה אנא הפנה אותי למקום הקרוב ביותר. תודה

שלום צילה – תודה על תגובתך למאמר. אני מאמין שאת מתכוונת למאמר האחרון שהתפרסם ועליו יחסית מתקבלות תגובות רבות בשיחות טלפון, באימייל וכאן בפורום. לשאלתך ,המקום הקרוב ביותר ליבנה לאימון פרטי או קבוצתי זו העיר השכנה רחובות . את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני (תקליקי על התמונה שלי משמאל שם הפרטים להתקשרות איתי). קישור למאמר המדובר: http://www.doctors.co.il/xID-7236,xCT-81,m-Doctors,a-Article.html בברכה – גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה