כאבי גב

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

07/07/2008 | 09:50 | מאת: יפה, תל אביב

בשיטוטי באינטרנט מצאתי את הפורום המענין הזה ואני רוצה לשאול האם בשיטות שאתם מציעים כאן יש אפשרות להתגבר על כאבי גב . מדובר בבעלי בן 65 ללא רקע קודם בספורט.

שלום - אני שמח שהפורום לשביעות רצונך. נצלי את המידע הקיים בו למענך ולמען מקורביך. תשובה לשאלתך תוכלי למצוא כאן בקישור. זו תשובה לשאלה דומה שניתנה לפני זמן מה כאן בפורום: http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1395,xPG-22,xFT-13774,xFP-13794,m-Doctors,a-Forums.html בריאות - גרשון קום

08/07/2008 | 10:54 | מאת: יפה , תל אביב

אני מודה לך על התשובה ובבקשה מה לגבי הגיל וחוסר הניסיון שלו

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה