זה קורה לאחר 3 דקות ו-3 שניות. לא פספס

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכול באי הפורום - עם משקעי המחשבות והרהורים הקשים של יום הזכרון; כולנו כעם מאוחד, עוברים במעבר חד אך לא זר לחגוג את עצמאותינו . חג שמח לכלום ! אם בחג הפסח שמנו את הדגש על "חירות" אז הנה עברו מספר שבועות, ועתה העת לשדרג את עצמינו ולאמץ ולהפנים את רעיון ה"עצמאות" . מומלץ להתחיל מהמימד האישי ; זה יקרין על המימד החברתי,הלאומי, העולמי ..... כמו אדוות מעגליות הנוצרות כשמשליכים אבן לאגם מים והן נעות מהמרכז אל מרחב האגם. אני מזמין אתכם לצפות ולהאזין, לעיבוד מוזיקלי שונה ,סגנון מיוחד, שונה מזה שהורגלנו אליו,של המנון "התקווה". הביצוע המוזיקלי כמו גם עריכת הוידיאו הקצר הוא איכותי ומקצועי מאד. שימו לב שלאחר 3 דקות ו-3 שניות יש שם אמירה חשובה בת שתי שניות של ילד חמוד.... האזינו לו. הנה הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=fo8qm_ZVe0E חג שמח לכולנו – גרשון קום

07/05/2008 | 22:27 | מאת: riva

היי גרשון , (ריבה מווינגיט) הסירטון מדהים ,ממליצה לכולם. כל הכבוד גרשון ,דקות בענווה,אור,אהבה,אנושיות וזרימה לאנרגיה עצומה- דרך נוספת להזכיר לעוסקים בתאי צי קונג את מהותה. תודה ריבה

שלום ריבה - טוב לשמוע ממך . שלחתי לך מייל , שימי לב שקיבלת אותו. להתראות - גרשון

08/05/2008 | 16:41 | מאת: גל לוי

אחלה ביצוע של ההמנון שיהיה גרשון גם לך חג שמח ולכולם גל לוי

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה