כמה מילים לפסח בתוספת קליפ יפני חביב ויעיל

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

שלום לכולם – חג אביב שמח לכולם ! אני מבקש להזכיר לרובינו, ש"ביעור חמץ" הוא לא רק בארונות ובפינות חדרי הבית ;אלא בעיקר בתוך פנימיותינו אנו . בפינות חדרי ליבנו. וכשמדברים על "הסדר", צריך להבין ולדעת, שהכוונה היא גם "לסדר" – פנימי אישי ונוקב ; בו אנו נדרשים לארגן מחדש מחשבות , לרענן ואולי לשנות החלטות ישנות , לחשוב עוד פעם על העולם שסביבנו והפעם מזווית מעט שונה כי משם אולי הדברים נראים אחרת.......... נזכור שחג הפסח הוא גם חג האביב המזוהה בראיית הרפואה הסינית עם אלמנט העץ המציין התחלה, פריצת דרך......... ואלה יכולים להיות אפקטיביים ,יעילים וטהורים אם נקדים ונערוך סדר פנימי , אמיתי ונוקב - איש איש עם עצמו . זו פעולה זמינה שאינה כרוכה בקניות, הכנות ובהוצאות כספיות, אלא בפונקציה של מידת הרצון של כל אחת ואחד מאיתנו לשדרג עצמו בתהליך האבולוציה האנרגטי . ולבסוף קישור לקליפ חביב , התמודדות יפנית מוצלחת להכנת סנדביץ ממצה : http://www.youtube.com/watch?v=Jj_HzQSWKBQ&feature=related חג שמח , והתחלה טהורה ועוצמתית – גרשון קום

19/04/2008 | 11:04 | מאת: zoomchi קלינקה טיפולית

היי גרשון חג שמח גם לך וחן חן על החומר למחשבה :) ביי ביי מכל צוות ZoomChi

20/04/2008 | 09:30 | מאת: אריאל

יישר כח על דברים הפשוטים והנכונים. חג שמח.

20/04/2008 | 20:29 | מאת: גל לוי

גרשון מורי חג שמח האמת שאף פעם לא שמעתי על הגישה הזו של חג פסח והאמת זה נשמע משכנע תלמידך: גל לוי

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה