פעילות ותנועתיות בחורף

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

23/01/2024 | 09:31 | מאת: עורבנית חורף

אני סובלת מעודף משקל. בקיץ אני פעילה אבל בחורף יש לי נפילה בתנועתיות, נטיה לפחמימות מה שגורם לי לעליה במשקל ודכאון קל בחורף. הבנתי ממה שראתי שצ'יקונג יכול לסייע. אודה להסבר קל.

שלום- רצוי להשתמש בצ'י קונג למטרה זו היות שבצ'י - קונג יש תרגילים עם מוטוריקה יעילה ובאותה מידה איטית ומעוגלת שלא צורכת אנרגיה רבה מידי. בנוסף: באימון בהדרכה מקצועית ניתן להפעיל תהליכים פיזיולוגיים ואנרגטיים בעזרת תנועה בראיית הרפואה הסינית בדיוק את אותם תהליכים שהדיקור הסיני והשיאצו יוצרים. ממליץ להתייעץ לקבלת הדרכה מקצועית ולהמנע מהשבתת פעילות תנועתית בתקופת החורף. בברכה

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה