הבנת נושא המרידיאנים

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/01/2008 | 10:31 | מאת: שירן

אני מתרגלת טאי צ'י ולאחרונה גם צ'י קונג וכל הזמן מדברים על המרידיאנים . קראתי עליהם אבל זה לא מספיק לי . איך אפשר ללמוד את הנושא יותר לעומק בצורה מסודרת קצת יותר פיזי מאשר תאוריה כי הם לא משהו שאפשר לראות ולחוש .

27/01/2008 | 11:06 | מאת: שלמה

שירן שלום את בהחלט צודקת ברוב המקומות מדברים על מרידיאנים ומלמדים את הנקודות אבל מאוד קשה לתפוס את זה , גם לי זה קרה עד שהגעתי למגמה לציקונג של סיני הראל בווינגיט ושם למדנו את זה בצור מאוד פשוטה וקלה ע"י סדרת תרגילים בציקונג שעוברים על כול מרידיאן ומרידיאן והיום סוף סוף אני יודע בצורה טובה מאוד את כול מסלולי המרידיאנים ואת המשמעות שלהם . את יכולה ליצור קשר עם כול אחד מהתלמידים של סיני הראל (הרשימה נמצאת באתר של ווינגייט ) ולהבין על מה מדובר בהצלחה. http://chikong.wincol.ac.il/papaerb.htm

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה