הקניית מיומנות קשב וריכוז דרך פעילות תנועתית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

11/12/2019 | 09:27 | מאת: אפרת ל.

אני מרכזת את שכבת כיתות א בבית הספר בו אני עובדת. אני מעוניינית לשלב שיעורי העשרה בתנועה לצורך הקניית מיומנות קשב וריכוז דרך פעילות תנועתית. האם זה אפשרי מבחינת התנועה הטיפולית. איך ניתן ליישם את זה

שלום תנועה טיפולית מבוססת גם על הנחת היסוד ששפת הגוף משקפת את עלומו המנטלי של האדם. כמו כן, ניתן להשפיע על מיומנויות מנטליות בעזרת תנועה. הדבר מתייחס גם לבעיות קשב וריכוז; ובהחלט כן יש תוכניות הפעלה גם לילדים להפנים מיומנויות קשב וריכוז בדרך חוויתית ומשפיעה. בברכה גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה