שפת גוף בתרגול תנועה בסגנון כלשהו

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

03/02/2019 | 12:28 | מאת: דני א.

הי, הייתי רוצה לדעת אם יש קשר בין שפת גוף לתנועה בעניין טיפולי או אימון של שיטה תנועתית מסוימת. אני מעוניין באימון תנועתי בסגנון מומלץ ממנו ניתן להסיק על שפת גוף.

שלום בוודאי שיש קשר בין סגנון תנועה להכוונות פנימיות בתנאי שלסגנון התנועה יש תורה סדורה לגבי שפת גוף; שמבטאת יכולת תנועתית המושפעת ממצב נפשי ופיזי. כן הדברים נכונים גם למנחי גוף. ניתן לשפר שפת גוף הכוללת תנועה ומנח על ידי למידת תנועה עם הכוונות פנימיות בתנאי שלסגנון התנועה יש עמוד שדרה של ידע ומידע בנושא עליהם מבוססים תרגילי התנועה. מצורף כאן קישור למאמר שכתבתי אם זה יוכל להוסיף להבנת הנושא. http://gershon-kum.blogspot.com/2018/06/blog-post_27.html בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה