סיוע באווירת הלמידה בעזרת תנועה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

08/01/2019 | 09:04 | מאת: מחנכת כיתה

האם יש תוכניות הדרכה והפעלה בעזרת תנועה לכיתות בית הספר היסודי לסיוע באווירת הלמידה בכיתה והתגברות על בעיות משמעת

שלום תנועה עם השפעות פנימיות על מערכות גופנפש מטבעה משפיעה גם על תהליכים נפשיים, מנטליים, פסיכוסומטיים ופיזיים. כך שיש גם אסטרטגיה טיפולית או הפעלה תנועתית בשם האחר, להשגת המטרה אותה את מזכירה. לקבל עוד מושג קל והבנה בנושא הספציפי שבו את מתעניינת אני מצרף כאן למטה קישור לכתבה על כך מתוך ידיעות אחרונות וגם וואלה. בברכה גרשון קום http://gershon-kum.blogspot.com/2017/08/blog-post.html

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה