שעת האימון המומלצת

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

10/10/2007 | 07:47 | מאת: גימלאי חדש

שואל בשמי ובשם אישתי שנינו גימלאים שלומדים טאי צ'י וצ'י גונג באיזה חלק של היום מומלץ יותר לעשות אימון לבד בטאי צ'י וצ'י גונג .אנחנו מתאמנים בקבוצה פעמיים בשבוע בערב והשאלה שלנו היא מתי טוב יותר להתאמן לבד

11/10/2007 | 10:11 | מאת: יעילות דוט קום

גימלאי יקר שאלה נפלאה!!! מה דעתך על ...מתי שבא לך? נכון שיש מאסטרים המפליגים בשבחם אפילו גראנד מסטרים בעלי הערצה עוורת מה דעתך לסמוך על שיקול הדעת שלך שהוא הכי קובע בשבילך ביקום

14/10/2007 | 21:00 | מאת: רחלי

שלום לזוג הגימלאים הפעילים, שעת התרגול המומלצת - זריחה, אח"כ חצות, אח"כ בין 5-9 בבוקר או בערב עד לילה. כדאי לבחור שעה שנוחה לשניכם ולהתמיד בה, יום יום. שעות שאסור לתרגל - 11:00-13:00 בצהריים. תרגול נעים!

30/10/2007 | 17:28 | מאת: רחלי

שמחתי לראות שגם יעילות דוט קום הציע לבסוף תשובה שמבוססת על איזה שהוא היגיון ולא השאיר את דעתו הקודמת כאן. הצ'י קונג הוא אמנות עצמתית וחזקה מאין כמוה, כשמתרגלים נכון וברמה גבוהה ויש משמעות לאיך מתרגלים, היכן מתרגלים ומתי מתרגלים ומאסטרים גדולים יודעים זאת לא רק כידע תאורטי אלא מניסיון ישיר של עשרות שנים. גמלאי חדש - עשר בבוקר היא שעה טובה ואני מקווה שאתה נהנה ומפיק את המירב מהתרגול. אני שבה וחוזרת (סליחה...) על הדרישה להימנע מתרגול בשעות הצהריים. להתראות, רחלי

29/10/2007 | 17:39 | מאת: גימלאי חדש

אני מתאמן בעיקר בסיביבות השעה 10 בבוקר וכשיש שיעור של הקבוצה אז גם בערב

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה