בעיות קשב וריכוז לבן 16

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

04/10/2018 | 09:30 | מאת: אבא של גל

שאלה למנהל הפורום: איך ניתן לסייע לנער בן 16 בהתמודדות עם בעיות קשב וריכוז משמעותיות.

שלום. מסוג העזרות היותר נפוצת בתחום. אני אישית גם מדריך קבוצות של נוער עם אותם תסמינים - בעזרת תנועה. התרגילים מתמקדים בתרגילי נשימה לאזן מערכות שנמצאות ברמת אנרגיה גבוהה; ובתרגילי מוטוריקה המיועדים להתמקדות והגברת הריכוז. אלה תרגילים המתורגלים גם על ידי ספורטאים דקות אחדות לפני התחרות המכריעה שלהם. אותם תרגילים עם אותה גישה מתורגלים עם בני נוער הסובלים מהתסמינים שהזכרת. בברכה גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה