נשימה נכונה בציקונג ........

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

18/06/2018 | 07:20 | מאת: מיכל

רציתי לדעת מה הנשימה הנכונה כאשר מתרגלים ציקונג? האם לנפח את הבטן בשעת השאיפה ובנשיפה לרוקן ולצמק את הבטן או ההיפך?

שלום - כפי שעניתי לשואל כאן בשאלה למטה, אני חוזר וממליץ להתנסות במספר פורמטים; ולהחליט מהו הפורמט היעיל ביותר ברמה האישית. ראי סקירה בנושא בקישור המצורף או שתקלידי בגוגל את המילים: "נשימה זה הרבה יותר מזה. גרשון קום" הקישור: http://gershon-kum.blogspot.com/2011/11/blog-post.html בברכה: גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה