שאלה לגבי צורת נשימה עמוקה

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

14/06/2018 | 11:36 | מאת: ספורטאי הישגי

שאלתי היא לגבי צורת הנשימה העמוקה הרצויה במדיטציה או הרגעות לפני תחרות ספורט חשובה. קראתי על מספר צורות שהם ניתן לבצע נשימה עמוקה. איך ניתן להחליט מהי צורת הנשימה הרצויה לי

שלום ממליץ להתנסות במספר שיטות ולהחליט מהי השיטה היעילה ביותר עבורך ברמה האישי. מוסיף כאן קישור לסקירה על פורמט הנשימה שאני ממליץ. לסקירה יש לא רק תיאור טכני אלא גם הסבר רציונלי לכל שלב בפורמט הנשימה. את המאמר אפשר למצוא בגוגל בעזרת הקלדת המילים: "נשימה. זה הרבה יותר מזה. גרשון קום" או להעזר בקישור: http://gershon-kum.blogspot.com/2011/11/blog-post.html בברכה: גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה