מתעניין בפעילות להתרעננות נפשית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

30/05/2018 | 08:52 | מאת: דיויד ר.

האים ניתן ליצור פעילות של התרענננות נפשית כך שניתן ללמד צוות עובדים המצוי בעומסים ומתח במסגרת עבודתם ?

שלום תנועה טיפולית מתייחסת גם לעניין המנטלי / הנפשי שהאדם מצוי בו. במאה ה- 21 העניין שאתה כותב עליו הוא מהנושאים המרכזיים לגבי התנהלות בשוק העבודה בעיקר במדינות המפותחות. שלא לצורכי פירסום אציין שמספר רב של סדנאות בנושא זה שאני מנחה עוסקות בדיוק בנושא שאלתך. בהחלט כן - קיימות אסטרטגיות ושיטת התנהלות לעובד כפרט ולמקום העבודה כיישות בפני עצמה כיצד ניתן להקל על עומסים המעיקים מבחינה מנטלית בשל עומס עבודה. בברכה : גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה