הקניית הרגלי התנהגות סבלנית

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

19/10/2017 | 12:41 | מאת: צוות חינוכי תלצור

אנו צוות פדגוגי מעוניינים לשלב בתכנית הלימודים שלנו "הקניית הרגלי התנהגות סבלנית" אמצעי הוראה מקוריים להטמעת הנושא בקרב תלמידינו. האם ניתן לדעתך לשלב אימוני תנועה להקניית הנושא ? האם יש מערכי שיעור וניסיון בתחום הזה לאלה העוסקים בתחום ? נודה לתשובתך

שלום. בוודאי שכן. תנועה בעל הכוונות פנימיות היא תנועה משפיעה בהיבט גופנפש. השפעות בהיבט פיזי ומנטלי. הנושא אותו אתם מציינים הוא בתחום תובנות מנטליות. ככל שסגנון התנועה הפנימית מפוחת יותר ונחקר יותר, כך הכוונות אל היבטים פיזיים ומנטליים הם מגוונים יותר ומוגדרים בצורה ברורה יותר. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה