מניעת נפילות בגיל השלישי

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

27/07/2017 | 09:23 | מאת: רועי

אני מתעניין בתרגילים למניעת נפילות בגיל השלישי לסייע לסבתי בת 78 שלאחרונה יש לה נטייה ליפול . בתודה מראש

שלום ראשית ממליץ על בדיקות מקיפות לפי החלטת הרופא המטפל להבין את הסיבה לנפילות. יחד עם זאת ייתכן וניתן לשפר יציבה על ידי העלאת המודעות לעמידה והליכה נכונה; וכן התמודדות עם אתגרים מוטוריים כמו עליה/ירידה במדרגות, חציית מעבר צר ועוד. את זה ניתן לבצע בעזרת תרגילי תנועה שהם סימולציה לסיטואציות המוטוריות ביומיום. ניתן לפנות אלי לקבלת הדרכה או לכל איש מקצוע אחר שמתמחה בתחום. בברכה - גרשון קום. רכז לימודיי תנועה טיפולית S.S.D במכללה האקדמית בוינגייט

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה