טיפול תנועתי לתשישיות

דיון מתוך פורום  צ'י קונג - טיפול בתנועה

23/02/2017 | 09:16 | מאת: שואלת

שאלתי : אני בת 46 סובלת כבר למעלה מתשישות שמתבטאת בתחושת אין כוחות ולפעמים גם התדרדרות לדיכאון קל וחולף אבל מופיע על בסיס קבוע. אני לא מעוניינת בתרופות ומחפשת טיפול על בסיס טבעי לגוף. שאלתי אם מקרה כזה מוכר ואם ניתן לסייע לי בטיפול של תנועה .

שלום לאחר התייעצות עם הרופא המטפל ניתן גם לשלב טיפול תנועתי המתבסס על טכניקת הנעה והפעלת דינמיקה המשפיעה על בטן וחזה, הנעת מחזור הדם על כל המשתמע מכך לחיוב, הפעלת מפרקי תנועה. הנעת מערכת גופנפש בפיקוח וידע מקצועי עשוי לסייע למגמת "הנפילה" בדכאון - כטיפול משלים להמלצות הרופא המטפל. בברכה - גרשון קום

מנהל פורום צ'י קונג - טיפול בתנועה