שאלה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

08/04/2011 | 00:37 | מאת: חסוי

בפורום ענית לשואל כי "קבוצה נוספת שנחשבת כפוגעת פחות בתפקוד המיני מעכבת ספיגה חוזרת של סרוטונין ונורנאלין (SNRI) ונמנות עליה תרופות כגון אפקסור/ויפקס, סימבלטה, אקסל ומירו - אבל למרות שרופא המשפחה מוסמך רשמית לרשום תרופות מסוג זה, הוא לא ייתן אותן כתרופת הבחירה הראשונה ויעדיף להפנות אותך לפסיכיאטר" רציתי לדעת למה פסיכאטרים לא נותנים ישר תרופות SNRI אלה קודם SSRI?

08/04/2011 | 03:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים