בי- פןלריות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

06/06/2008 | 19:17 | מאת: אילי

פסיכאטר איבחן את מצבי כבי-פולרי, מה פירוש המחלה ואיך תשפיע התרופה seroquel מהן תופעות הלוואי. מה מחירה , היות ולא נכללת בסל הבריאות

06/06/2008 | 22:40 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אילי, הפרעה בי-פולארית מתבטאת במחזוריות של התקפי מאניה ותקופות ארוכות יותר של דיכאון. סרוקוול אמורה להשפיע על התקפי המאניה והיא ניתנת לרוב עם מייצבי מצב רוח כמו ליתיום. תופעות הלוואי הנפוצות האפשריות: ישנוניות, סחרחורת, יובש בפה, עצירות, עלייה באנזימי כבד, הפרעות בעיכול ועלייה במשקל. אינני מתמצא במחיר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים